Hostel Centar  Savudrija

Hostel Centar  Savudrija leži na poluotoku na području od preko 20.000 m2, te je samo 15 km udaljen od slovensko-hrvatske granice. Nalazi se na samoj obali, u zaljevu s velikom  plažom.

Već više od 35 godina u hostelu se organiziraju godišnji odmori djece predškolske i školske dobi, održavaju se   školski izleti  i te druge  izvannastavne aktivnosti (tabori, radionice,škole u prirodi, sportske pripreme ..) objekt je namjenjen i za  pripreme sportaša i sportskih ekipa.

Hostel ima ukupno 314 kreveta raspoređenih u dvije zgrade:

  •  Središnja zgrada s 212-kreveta  obuhvaća i kuhinju, blagovaonicu, ambulantu, unutarnji buffet i 2-6 krevetne sobe sa TWC
  •  Villa na tri kata sa 102 kreveta raspoređenih u  od 6-8 krevetnim sobama sa TWC.
  •  U podrumu vile  je i visenamjenska prostorija.

Oko hostela su prostrane zelene površine s mnogo hlada i prostora za opuštanje i igranje.

Hostel Centar također raspolaže velikim igralištem za djecu sa toboganima i ljuljačkama, 2 košarkaška igrališta, 3 tenis igrališta, stolovima za stolni tenis, igralištem za rukomet,  igralištem za mali nogomet, asfaltiranim igralištem za odbojku pješčanim za odbojku na pijesku.

Gosti mogu iznajmiti besplatno svu sportsku opremu koja je u vlasništvu objekta (teniski reketi, stolni tenis i badminton, lopte, štapovi za hokej, daske za plivanje  …)

Za goste hostela organiziramo izlet sa  atraktivnim brodom za razgledavanje mora i podmorja, nastup glazbenih gostiju, večernje zabave i igre.

Izravno uz hostel nalazi se uvala sa uređenom plažom, morsko dno je uglavnom prekriveno pijeskom. U okolici objekta djeca mogu vidjeti poznati Savudrija svjetionik, ribarsku luku u staroj Savudriji, mogu posjetiti zabavni park te možemo organizirati odlazak  u Katoro ili Umag, u muzej soli u Sečovljanske solane, kupanje u Kanegri i slično.