Hostel Moste

Obnovljeni hostel Moste u Zambratiji nalazi se u prostranom parku sa visokim borovima, travnjakom i dječjim igralištima za nogomet, košarku, rukomet, odbojku, stolovima za stolni tenis. Veliki park nudi prirodni hlad te potpuno opuštanje za savršeni odmor sa sportskim aktivnostima za djecu i mladež. Hostel također ima uređenu plažu.

SMJEŠTAJ
Dom je izgrađen na tri etaže (prizemlje, prvi i drugi kat), kapaciteta za 130 ljudi. Ukupno ima 15 soba (5 terasa), u kojima je 4-11 kreveta. Sanitarije TWC su etažne , soba prilagođena za osobe s invaliditetom ima svoj ​​wc i tuš. Blagovaonica je također velika dvorana ili  višenamjenska sobu gdje vam je na raspolaganju  različita audio i video oprema. U objektu je stalno prisutna medicinska sestra.

IGRALIŠTE
Hostel Centar u Zambratija nalazi u srcu velikog zelenog parka, koji nudi u vrućim  ljetnim danima prirodni hlad. Park ima višenamjensko igralište za nogomet, košarku, rukomet i odbojku na pijesku. U sklopu hostela nalazi se stolovi za  stolni tenis. Sva igrališta  imaju mogućnost noćnog osvjetljenja.

PLAŽA
u ponudu objekta je također uključena plaža koja je udaljena, što je samo minutu hoda. More je vrlo čisto, dno je prekriveno  pijeskom. Plaža ima vlastite sanitarije i tuš.
Na raspolaganju su   rekviziti za plivanje igranje i aktivnosti u pijesku.

HRANA
Hostel Moste ima također vlastitu kuhinju s kvalitetom. Po dogovoru nudimo vegeterijansku i dijetnu prehranu.

IZLETI
Djeca mogu prošetati do Savudrije,posjetiti  Katoro  ili vlakićem otići na izlet do Umaga gdje možete sudjelovati u  raznim izletima brodom.